Havsafari og søndagsbuffèt

Hva med å legge søndagsturen til Tananger? Her ligger en RIB fra FjordEvents og venter på deg. Vest i havet finner vi naturreservatet Kjør.

Her ute er et rikt dyre- og fugleliv. Inne på hotellet venter en stor buffét som du kan boltre deg i før eller etter båtturen. En spektakulær mat- og naturopplevelse!

INFORMASJON:
Havsafari starter kl 14:15 (60 min) Oppmøte i resepsjonen 15 minutter før.
Bordsetting og buffèt kl 13:00 og 15:30

PAKKEPRIS:
Voksne: 1.195,- Barn (6-16 år): 995,-

>> BESTILL HER (ekstern lenke)

Må forhåndsbestilles.

Turen gjennomføres av vår samarbeidspartner, FjordEvents AS. Dette selskapet har drevet med RIBturer i 12 år, og har alt nødvendig utstyr og kompetanse til å gjennomføre slike turer. Alle får utlevert en varm og behagelig flytedress, hansker, briller og redningsvest. Hver båt har plass til 12 personer.

FjordEvents har fokus på sikkerhet og komfort. Turen passer for alle bortsett fra høygravide og personer med alvorlig rygg-/nakkeskade.

Det finnes mange spennende destinasjoner man kan oppsøke fra kysten i Sola kommune. Kjørholmene naturreservat, Feistein fyr, Flatholmen fyr, Rott, Håstein, Kvitsøy og flere andre.

Dette er eksponerte kystområder, og det vil alltid være værforbehold. Vi legger listen høyt når det gjelder sikkerhet og komfort. På fine dager er det ikke mye som slår en frisk tur i åpen båt på havet!

Stadig oftere ser vi den majestetiske havørnen sveve over hodene på oss, eller sittende på en knaus der den betrakter oss. Naturen er særdeles vill og kraftfull ute i havgapet.

Velkommen ombord!

>> BESTILL HER (ekstern lenke)

Må forhåndsbestilles.

Foto Anne-May Waage

Category: Aktuelt