Mat og drikke

Fisk og skalldyr utgjør hovedvekten av vår meny. Fristelsene blant havets delikatesser er mange. Kjøkkensjef Frank og hans stab utgjør en meget viktig trivselsfaktor for våre gjester.

Forretningslunsj buffèt –  kan forhånd bestilles 

Ring gjerne for å bestille eller mer informasjon hva vi kan tilby. Alt fra a la carte med vår gode fiskesuppe som en bestselger til vårt velsmakende lunsjbord med kalde og varme retter

A la Carte-servering
Må forhåndstilles , minimum antall 8 stk  Søndag – fredag fra kl. 18.00.

Hovedrestauranten/baren – bord reservasjon hver dag 
Åpent hver dag fra 07.00 til 18.00. Forhåndsbestilling på bord alle dager både lunsj og selskap & a la carte

Lukket lørdag dersom vi har lukket selskap. Vi sørger for at våre boende gjester får såvel mat som drikke.

Familielunsjbord
Dekket hver søndag med  mellom  13.00 og 15.30.

Bordbestilling anbefales. Ta kontakt med oss på telefon 51 69 40 00 eller e-post booking@hummeren.no

Vi følger alle retningslinjer fra FHI i forhold til smittevern