Julebord 2024

Med snø i luften, tente lykter, is i havnen, god mat, glade mennesker i feststemning.

Et julebord hos oss er et hyggelig avbrekk i en ellers travel førjulstid. Har du lagt planer for årets julebord? Vi venter på å få gi deg den riktige julestemningen i en maritim, varm og hyggelig atmosfære. Bestill årets julebord og ta med deg familie, vennegjengen eller dine kolleger på en minnerik helaften.

  1. Hummerens maritime julebord
    Pris: 995,- per person
  2. Hummerens tradisjonelle julebord
    Pris: 895,- per person
  3. Hummerens eksklusive maritime julebord
    Pris: 1695,- per person

1. Hummerens maritime julebord inkluderer:
Pris: 995,- per person

Fisk og skalldyr:
Hummerens fiskesuppe, reker, blåskjell, fylt krabbe, lakserullade, rekesalat, aquavit marinert laks med sennepssaus, røkt ål og 3 typer sild.
Hvitløk-, urte- og vinagrette dressing. Gresk salat og blandet salat, brød & smør

Tradisjonell varm julemat:
Pinnekjøtt og svineribbe med tradisjonelt tilbehør:
Kålrotstuing, surkål ,svisker, epler, medisterkaker og pølser, kokte poteter og sauser

Vegetar/vegansk julestek med tilbehør

Dessertbord:
Frisk fruktsalat, hjemmelaget karamellpudding, multekrem, riskrem med rød saus og vår egen Dronning Maud pudding

2. Hummerens tradisjonelle julebord inkluderer:
Pris: 895,- per person

Kald mat:
Røkt laks, røkt peppermakrel,3 typer sild spekeskinke, fenalår, pepperoni, , Julesylte, eggerøre, rekesalat, potetsalat, maritime pastasalater, salater og dressinger

Tradisjonell varm julemat:
Pinnekjøtt og svineribbe med tradisjonelt tilbehør:
Kålrotstuing, surkål, svisker, epler, medisterkaker og pølser, kokte poteter og sauser

Vegetar/vegansk julestek med tilbehør

Dessertbord:
Frisk fruktsalat, hjemmelaget karamellpudding, multekrem, riskrem med rød saus og vår egen Dronning Maud pudding


3. Hummerens eksklusive maritime julebord inkluderer:
Pris: 1695,- per person

½ gratinert Hummer

Kald mat:
Hummerens fiskesuppe, ferske reker, hvitvinsdampete blåskjell, kamskjell, sjøkreps, scampi, røkt lakserullade,, gravet laks m/dillstuede poteter, dampet laks med krabbesalat, laksetartar, blandet salat, dressinger, brød og smør.

Varm mat:
Torskefilèt, grønnsaker, kokte poteter og persillesmør

Tradisjonell varm julemat:
Pinnekjøtt og svineribbe med tradisjonelt tilbehør:
Kålrotstuing, surkål, svisker, epler, medisterkaker og pølser, kokte poteter og sauser

Vegetar/vegansk julestek med tilbehør

Dessertbord:
Frisk fruktsalat, hjemmelaget karamellpudding, multekrem, riskrem med rød saus og vår egen Dronning Maud pudding