Lokale krefter tar tradisjonsrike Hummeren Hotell videre

Dagens hovedaksjonærer Camar, Verket Investering og Svein Strøm Invest selger sin 91 % eierandel i Hummeren Holding (drift og eiendom) til Alto Holding AS.

Hummeren Hotell har vært og er en institusjon i Rogaland med tradisjoner tilbake til 1935.
Hotell direktør Liv Roth fortsetter i sin stilling og er medeier med 9 % av aksjene. Liv skal fortsette å være hotellets ansikt utad og har store ambisjoner for Hummeren og dens videre drift.

Hummeren Hotell ser frem til gjennom lokalt forankret eierskap å gi både eksisterende og nye kunder uforglemmelige gjesteopplevelser i maritime omgivelser på bryggekanten i Tananger.
Kultur, nytenkning, opplevelser er noe av det som Hummeren Hotell ønsker å være en sentral del av i regionens spennende mangfold der turisme, mat og kultur er i sterk vekst.

Tom Henning Slethei som står bak Alto Holding A/S sier han er glad for transaksjonen og har et ønske om å bidra til å ytterligere bygge Hummeren som et sterkt merkevarenavn ved å fornye og forbedre både bygg og drift.
Hummeren blir nå et søsterselskap til Tananger Leilighetshotell som har sin nisje i utleie av leiligheter til bedriftsmarkedet og sammen med Hummeren kan en tilby et bredt spekter av produkter til både privat og bedriftsmarkedet.

Tananger 13 september.

Category: Aktuelt