Selskapsmenyer

No. 1

Kremet Skalldyrsuppe

Serveres med smørstekt Kamskjell , grønnsaks julienne og rød kaviar

***

Lammestek  Provencale

friske grønnsaker og tyttebær, fløtegratinerte poteter anbefales

***

Sjokoladefondant

serveres med vaniljeis og bærcoulis

Pris pr. pers. kr. 745,-

No. 2

Spekeskinke  med Salat 

melon og urtesmørtoast

***

Torskeloin

serveres med kremet agurk-dill saus
soltørkede tomater, Romanescu og smeltede cherry tomater
Potetpure med ferske urter

***

Pannacotta

med bringebærsaus og frisk frukt

pris pr. pers. kr.795,-

No. 3

Hummerens Fiskesuppe

***

Tradisjonell Surstek

serveres med blomkål, broccoli og gulrøtter, waldorfsalat og tyttebær

kokte poteter anbefales

***

Hjemmelaget Karamellpudding

pris pr. pers. kr. 745.-

No. 4

Chili-appelsin marinert Scampi

Crispi salat og vinaigrette, cherry tomater

Urte-Hvitløk toast

***

Urtebakt Indrefilet av Okse

Sesongens grønnsaker og Rosmarin bakte småpoteter

Rødvinsaus

***

Crème Brûlée

med bær kompott

pris pr. pers. kr. 995,-

         Om Okse ytrefilet i stedet for indrefilet blir pris 895.-

No. 5

½  Nytrukket Hummer

med salat og Sandefjordsmør

***

Ytrefilèt av Hjort

stekt sopp, brokkoli, gulrot, rødløkskompott

urtebakte Rattepoteter, viltsaus og tyttebær

***

Hjemmelaget parfait

med sesongens bær

pris pr. pers. kr. 625,-

+ Hummer

Minner om at alle gjester må velge samme menyalternativ.

Allergier tar vi selvfølgelig på alvor og setter stor pris på å vite om dem minimum 3 dager i forkant av arrangementet.