No. 1
Kamskjell og Frisk Asparges
Serveres med sitronsaus og hvitløktoast
***
Lammestek Provencale
friske grønnsaker og tyttebær, fløtegratinerte poteter anbefales
***
Sjokoladefondant
serveres med vaniljeis og bærcoulis
pris pr. pers. kr. 695,-
No. 2
Spekeskinke med Salat
melon og urtesmørtoast
***
Torskeloin
serveres med agurk-tomat sause, Romanescu smeltede cherrytomater, selleri-potetpure
***
Pannacotta
med bringebærsaus og frisk frukt
pris pr. pers. kr.695,-
No. 3
Hummerens Fiskesuppe
***
Tradisjonell Surstek
serveres med blomkål, broccoli og gulrøtter, waldorfsalat og tyttebær
kokte poteter anbefales
***
Hjemmelaget Karamellpudding
pris pr. pers. kr. 695.-
No. 4
Marinert Scampi
Med ristede Pinjenøtter, Ruccula og hvitløksdressing
***
Urtebakt Indrefilet av Okse
Sesongens grønnsaker og urtebakte Rattepoteter
***
Crème Brûlée
med bær kompott
pris pr. pers. kr. 745,-
No. 5
½ Nytrukket Hummer
med salat og Sandefjordsmør
***
Ytrefilèt av Hjort
stekt sopp, brokkoli, gulrot, rødløkskompott
urtebakte Rattepoteter, viltsaus og tyttebær
***
Hjemmelaget parfait
med sesongens bær
pris pr. pers. kr. 625,-
+ Hummer
Minner om at alle gjester må velge samme menyalternativ.
Allergier tar vi selvfølgelig på alvor og setter
stor pris på å vite om dem minimum 3 dager i forkant av arrangementet.