No. 1
Kremet Skalldyrsuppe
Serveres med smørstekt Kamskjell , grønnsaks julienne og rød kaviar
***
Lammestek Provencale
friske grønnsaker og tyttebær, fløtegratinerte poteter anbefales
***
Sjokoladefondant
serveres med vaniljeis og bærcoulis
Pris pr. pers. kr. 745,-
No. 2
Spekeskinke med Salat
melon og urtesmørtoast
***
Torskeloin
serveres med kremet agurk-dill saus
soltørkede tomater, Romanescu og smeltede cherry tomater
Potetpure med ferske urter
***
Pannacotta
med bringebærsaus og frisk frukt
pris pr. pers. kr.795,-
No. 3
Hummerens Fiskesuppe
***
Tradisjonell Surstek
serveres med blomkål, broccoli og gulrøtter, waldorfsalat og tyttebær
kokte poteter anbefales
***
Hjemmelaget Karamellpudding
pris pr. pers. kr. 745.-
No. 4
Chili-appelsin marinert Scampi
Crispi salat og vinaigrette, cherry tomater
Urte-Hvitløk toast
***
Urtebakt Indrefilet av Okse
Sesongens grønnsaker og Rosmarin bakte småpoteter
Rødvinsaus
***
Crème Brûlée
med bær kompott
pris pr. pers. kr. 995,-
Om Okse ytrefilet i stedet for indrefilet blir pris 895.-
No. 5
½ Nytrukket Hummer
med salat og Sandefjordsmør
***
Ytrefilèt av Hjort
stekt sopp, brokkoli, gulrot, rødløkskompott
urtebakte Rattepoteter, viltsaus og tyttebær
***
Hjemmelaget parfait
med sesongens bær
pris pr. pers. kr. 625,-
+ Hummer
Minner om at alle gjester må velge samme menyalternativ.
Allergier tar vi selvfølgelig på alvor og setter stor pris på å vite om dem minimum 3 dager i forkant av arrangementet.