Selskapsmenyer

No. 1
Kamskjell og Frisk Asparges
Serveres med sitronsaus og hvitløktoast
***
Lammestek Provencale
friske grønnsaker og tyttebær,
fløtegratinerte poteter anbefales
***
Sjokoladefondant
serveres med vaniljeis og bærcoulis
pris pr. pers. kr. 695,-


No. 2
Spekeskinke med salat
med melon og urte toast
***
Torskeloin
serveres med agurk/tomat saus, romanescu smeltede cherry tomater og selleri potet pure
***
Pannacotta
med bringebærsaus og frisk frukt
pris pr. pers. kr.695.-


No. 3
Hummerens Fiskesuppe
***
Tradisjonell Surstek
serveres med blomkål, broccoli og gulrøtter, waldorfsalat og tyttebær
kokte poteter anbefales
***
Hjemmelaget Karamellpudding
pris pr. pers. kr. 695.-


No. 4
Marinert Scampi
Med ristede pinjen;tter, ruccula og dressing
***
Urtebakt indrefilet av okse
sesongens gr;nnsaker og urtebakte ratte poteter
***
Creme Brulee

pris pr. pers. kr. 695



No. 7
½ Nytrukket Hummer
med salat og Sandefjordsmør
***
Ytrefilèt av Hjort
stekt sopp, brokkoli, gulrot, rødløkskompott
urtebakte Rattepoteter, viltsaus og tyttebær
***
Hjemmelaget  parfait
med sesongens beste
pris pr. pers. kr. 995,


Minner om at alle gjester må velge samme menyalternativ.
Allergier tar vi selvfølgelig på alvor og setter stor pris på å vite om dem minimum 3 dager i forkant av arrangementet.