Selskapsmenyer

No. 1
Kamskjell og Frisk Asparges
Serveres med sitronsaus og hvitløktoast
***
Lammestek Provencale
friske grønnsaker og tyttebær,
fløtegratinerte poteter anbefales
***
Sjokoladefondant
serveres med vaniljeis og bærcoulis
pris pr. pers. kr. 645,-


No. 2
Scampi Spyd
med ristede Pinjenøtter, Ruccula og hvitløksdressing
***
Ovnsbakt Kveite
serveres med sauterte grønnsaker, persillepoteter og urtesaus
***
Pannacotta
med bringebærsaus og frisk frukt
pris pr. pers. kr.645.-


No. 3
Hummerens Fiskesuppe
***
Tradisjonell Surstek
serveres med blomkål, broccoli og gulrøtter, waldorfsalat og tyttebær
kokte poteter anbefales
***
Hjemmelaget Karamellpudding
pris pr. pers. kr. 645.-


No. 4
Smørstekt Laksefilet
Limfjordkaviar og urtesaus
***
Reinsdyrstek
stekt sopp, rosenkål, glasserte gulerøtter,
kremet viltsaus, tyttebær og Waldorfsalat
***
Tilslørte bondepiker
pris pr. pers. kr. 695.-


No. 5
Vår egen Gravlaks
Øl og cognacmarinert, dillstuede poteter og sennepssaus hører til
***
Urtebakt Indrefilet av Okse
stekt sopp, cherrytomat, asparges og urtebakte Rattepoteter
***
Crème Brûlée
med honningkaramelliserte valnøtter
pris pr. pers. kr. 695,-


No. 6
Spekeskinke med Salat
melon og urtesmørtoast
***
Havets Symfoni
kamskjell,scampi,sjøkreps og ett stykke fersk fiskefilet,
serveres med Noilly Prat saus, safran dip og persillepoteter
***
Sjokolademousse
med appelsin-jordbærsalat og sitronmelisse
pris pr. pers. kr. 795,-


 

No. 7
½ Nytrukket Hummer
med salat og Sandefjordsmør
***
Ytrefilèt av Hjort
stekt sopp, brokkoli, gulrot, rødløkskompott
urtebakte Rattepoteter, viltsaus og tyttebær
***
Hjemmelaget Mango parfait
på jordbærspeil og fersk mynte
pris pr. pers. kr. 865,-


Minner om at alle gjester må velge samme menyalternativ.
Allergier tar vi selvfølgelig på alvor og setter stor pris på å vite om dem minimum 3 dager i forkant av arrangementet.