Hummeren Hotell og Tananger har lange tradisjoner på fisk og skalldyr. Havets delikatesser har i århundrer blitt fanget i de ressursrike områdene langs Jæren. Det er derfor hyggelig å kunne presentere disse typer buffet for våre gjester.
Rekebord: Ferske reker, blandet salat, dressinger, brød og smør
Kr. 485.-
Fjæresteinen: Fiskesuppe, ferske reker, hvitvinsdampede blåskjell, krabbe.
Kr. 585.-
Flatholmen: Fiskesuppe, ferske reker, hvitvinsdampede blåskjell, krabbe, hjerteskjell, kamskjell, røkelaksrulade, laksetartar
Kr. 695.-
Håsteinen: Fiskesuppe, ferske reker, hvitvinsdampede blåskjell, krabbe, hjerteskjell, kamskjell, røkelakserulade, laksetartar, sjøkreps,
scampi, østers og gravet laks med dillstuede poteter
Kr. 825.-
Tananger: Fiskesuppe, ferske reker, hvitvinsdampede blåskjell, krabbe, hjerteskjell, kamskjell, røkelakserullade, laksetartar, sjøkreps, scampi, østers, gravet laks m/dillstuede poteter, røkt ål og dampet laks med krabbesalat
Kr. 995.-
Alle buffetene har blandet salat, dressinger, brød og smør, etc. Buffetene kan også suppleres med varm mat etter ønske. Det gjelder også fersk hummer. Minimumantall 25 personer med mindre noe annet avtales.
Hummeren`s spesialitet:
Nytrukket hummer:
Velg din egen hummer fra vår hummerpark.
Serveres med salat, dressinger og baguette.
Kr. 145.- pr. hg